Logo Van den Boer CONCEPT
Residentieel uitverkocht
Verkocht

Residentie 't Ven

Kapelstraat, 3920 Lommel

Residentie 't Ven is een hedendaags bouwproject dat bestaat uit 15 appartementen met een bijhorende ondergrondse parkeergarage met privatieve bergingen. Het project is gesitueerd in Lommel, gelegen aan de Kapelstraat.
In de nabijheid van het project zijn de laatste jaren verschillende nieuwe gebouwen gerealiseerd. Achter het nieuw te bouwen project komt er op middellange termijn een geheel nieuw binnengebied waar een heel aantal appartementsgebouwen en woningen gaan gerealisserd worden rondom een park.

Met zijn eigentijdse architectuur, degelijke en onderhoudsvrije materiaalkeuze en afwerkingsgraad speelt dit project in op de nieuwste normen op het gebied van de residentiële appartementsbouw.

Tevens gaan wij in de 3 inkomhallen digitale brievenbussen integreren in samenwerking met het Leuvense bedrijf Bring Me.

Verlaagd BTW tarief van 6%
Vanaf 1 januari 2021 is een verlaagd BTW-tarief van 6% toegekend voor afbraak en heropbouw van woningen, mits voldaan wordt aan de voorwaarden. Op die manier zal men de bouwsector en de belastingplichtigen een fiscale stimulans kunnen geven. De maatregel zal van toepassing zijn in de periode van 1 januari 2021 tot 31 december 2022.

*** Individuele inrichting en afwerking is mogelijk in samenspraak met bouwheer en ontwerpers voor zover dit technisch mogelijk is.***

*** DIT PROJECT IS UITVERKOCHT***

Impressies

Werffoto's

Locatie