Logo Van den Boer CONCEPT
Industrieel uitverkocht
  • Uitverkocht

Bedrijvenpark Heikesveld

Heikesveld, 3910 Pelt

Met zijn eigentijdse architectuur, degelijke onderhoudsvrije materiaalkeuze en afwerkingsgraad speelt dit project in op de nieuwste normen op het gebied van de industriebouw...

Industrieel uitverkocht

2 Bedrijfsunits Soerveld

Boslaan, 3650 Dilsen Stokkem

De nieuwe ontwikkeling situeert zich in het Ondernemerspark van Dilsen-Stokkem. Dit park is in totaal 6,5 ha groot en momenteel zijn hier meer dan 40 bedrijven actief.

Industrieel uitverkocht

2 Bedrijfspanden Pelt

Industrielaan, 3900 Pelt

Deze nieuwe ontwikkeling situeert zich in de Industrielaan van Pelt (Overpelt – Fabriek), meer bepaald het zuidelijk gedeelte van het Nolimpark (aan de linkerzijde van Desair IJzerwaren). Vlakbij deze nieuwe ontwikkeling ligt de verbindingsweg N71.

Industrieel uitverkocht
  • Verkocht

Bedrijvencampus Bree

Toekomststraat, 3960 Bree

Deze industriële ontwikkeling is DE OPLOSSING VOOR KMO'S EN KLEINE ZELFSTANDIGEN die zich op een strategische locatie in Bree wensen te vestigen.

Industrieel uitverkocht
  • Te koop

Bedrijvencampus Pelt

Fabrieksstraat, 3900 Pelt

Deze nieuwe ontwikkeling situeert zich in de Fabrieksstraat van Pelt, meer bepaald het noordelijk gedeelte van het Nolimpark. Vlakbij deze site ligt de noord-zuidverbinding ( Hasselt - Eindhoven ) en het kanaal ( Bocholt - Herentals ). Dit park is in totaal 2,6 ha groot en hier worden 37 bedrijfspanden, 16 kantoren en 18 conciërge woningen opgetrokken worden.