Logo Van den Boer CONCEPT
Residentieel te koop
Te koop

Residentie Jolly

Stationsstraat, 3910 Pelt

Deze residentie is een hedendaags bouwproject welk zich in de Stationsstraat van (Neer)Pelt situeert, recht tegenover het Sint-Hubertus College (Wico Campus). Het perceel wordt aan de achterzijde begrensd door de Dommel en het groen dat reeds aanwezig is, wordt opgewaardeerd en verder aangevuld zodat een mooi park bekomen wordt waarin twee appartementsgebouwen staan.

Pelt is ongetwijfeld één van de sterke groeiers op gebied van residentieel wonen in de regio. Het project is gelegen in het commerciële en administratieve centrum van Pelt. De kerk, het gemeentehuis, school, horeca en winkels bevinden zich in de onmiddellijke omgeving.

Met zijn eigentijdse architectuur, degelijke en onderhoudsvrije materiaalkeuze en afwerkingsgraad speelt dit project in op de nieuwste normen op het gebied van de residentiële appartementsbouw.

Individuele inrichting en afwerking is mogelijk in samenspraak met bouwheer en ontwerpers voor zover dit technisch mogelijk is.

Dit project zal ontwikkeld worden met een vennootschap die wij opgericht hebben met Bouwonderneming Lamers, genaamd LV Group. Toekomstgericht zullen wij nog projecten samen gaan ontwikkelen. 

Residentie Jolly situeert zich in de Stationsstraat, net tegenover het “Sint-Hubertuscollege” en links van de interieurwinkel ‘De Lorijn”. 

Op deze prachtige locatie gaan wij 2 gebouwen naast elkaar realiseren zodat de tuinzijde onaangeroerd blijft, met andere woorden wonen in het centrum en toch in het groen. 

Er komen 34 stijlvolle, energiezuinige BEN appartementen met 2 & 3 slaapkamers + ruime terrassen. Alle wagens parkeren in de ruime ondergrondse parking. Voor dit project hebben wij samengewerkt met Architectenburo FCS van Hasselt, wat resulteert in een warme, doch moderne architectuur.

32 Appartementen hebben reeds een eigenaar gevonden.

Wij hebben 2 appartementen niet verkocht. Deze zijn we nu aan het afwerken. Van zodra deze klaar zijn komen deze op de markt.
Dit zijn 2 ruime gelijkvloerse appartementen die luxueus afgewerkt worden.
Ze zijn 140m² groot, hebben zeer ruime terrassen, 2 slaapkamers en een woonkamer van 60m².

Tevens gaan wij in de 3 inkomhallen digitale brievenbussen integreren in samenwerking met het Leuvense bedrijf Bring Me.

Verlaagd BTW-tarief van 6%


Vanaf 1 januari 2021 wordt een verlaagd BTW-tarief van 6% toegekend voor afbraak en heropbouw van woningen, mits voldaan wordt aan de voorwaarden. Op die manier zal men de bouwsector en de belastingplichtigen een fiscale stimulans kunnen geven. 

De maatregel zal van toepassing zijn in de periode van 1 januari 2021 tot 31 december 2023. 
 

Impressies

Prijzen


Neem contact op met ons kantoor.

Downloads

Locatie