Logo Van den Boer CONCEPT
Industrieel te huur
Te huur

Huurkantoren in de Fabriekstoren Pelt

Fabrieksstraat, 3900 Pelt

UNIEKE LANDSCAPE KANTOREN TE HUUR IN DE FABRIEKSTOREN

Werk ongestoord in alle comfort. Ontdek deze ultramoderne kantoren te huur in de Fabriekstoren in Pelt. Centraal gelegen net naast de A24 Noord-Zuidverbinding op het Pelt Fabriek bedrijventerrein. Vlot bereikbaar voor jou én je gasten.

De Fabriekstoren is de laatste fase van project Bedrijvencampus Pelt ( 71 eenheden ) en dit pand omhelst 12 kantoren ( elk met een apart huisnummer ). De bovenste 2 verdiepingen zijn ingedeeld naar 4 kantoren tussen 75 & 90 m² per verdieping. De onderste 2 verdiepingen zijn ingedeeld naar 2 kantoren tussen 155 & 176 m² per verdieping

Elke kantoorruimte is instapklaar en beschikt over een eigen keuken, twee toiletten, domotica,…. Met standaard vloerverwarming en geothermische diepteboringen zijn deze kantoren erg energiezuinig. In het complex zijn voldoende gemeenschappelijke parkeerplaatsen voorzien. Bij elk kantoor horen twee eigen parkeerplaatsen. Werknemers of bezoekers die met de fiets komen, kunnen rekenen op een ruime fietsenstalling in het gebouw.


WAAROM DE FABRIEKSTOREN?

Duurzaam imago
Tijdens je werk geniet je van slimme, geothermische verwarming en koeling. Da's werken in een aangename ruimte, op een groene manier.

Hoge zichtbaarheid
Je logo verschijnt mooi op de gevel van de Fabriekstoren. Je zichtbaarheid en naamsbekendheid schieten daarmee dus ook de hoogte in.

Volledig voorzien
In je kantoor heb je je eigen keuken, twee toiletten, hoogstaande domotica en de beste wifi die je je kunt wensen.

Vlot bereikbaar
Je kantoor ligt centraal, op een halfuurtje van Hasselt en 25 minuten van Eindhoven. Gemakkelijk bereikbaar voor jezelf én je gasten.

Aanpasbare ruimtes
Een kantoor van 75 m2 voor 6 personen huur je reeds vanaf € 900/maand excl. BTW. Naargelang het aantal collega's kan je meerdere aangrenzende kantoren huren. Bij groei kan je ook uitbreiden.

Virtuele receptie
Uniek aan het kantorencomplex van Bedrijvencampus Pelt is de virtuele receptie van het Leuvense softwarebedrijf Bringme. Deze innovatieve toepassing biedt medewerkers, koeriers en bezoekers een contactloos en dus veilig onthaal bij aankomst. Een virtuele receptionist scant elke medewerker en bezoeker en begeleidt hen doorheen het kantoorgebouw.

Digitale (lees: slimme) brievenbussen
Nog een troef van dit moderne complex is het gebruik van digitale (lees: slimme) brievenbussen. Opnieuw een innovatieve toepassing die voor extra comfort en veiligheid zorgt!

Grote parking
Met een grote fietsenstalling en voldoende parkeerruimte voor auto's kies je gewoon elke dag zelf hoe je naar je werk reist.

Instapklaar
Klaar om er meteen in te vliegen? Perfect. Want bij de Fabriekstoren huur je een kantoor dat instapklaar is. Jij brengt enkel je bureau en meubels mee.


ER HEBBEN REEDS 4 HUURDERS HUN INTREK GENOMEN:

INGENIQS:
Ingeniqs is een mechatronica- en precisie engineeringsbedrijf dat projectmatige R&D diensten levert. Van concept tot realisatie zetten wij onze ervaring en state of the art faciliteiten in om hoogwaardige producten en diensten te leveren.

BAANBREKER:
Baanbreker zorgt voor een HR match met talenten die graag met de juiste bedrijven willen samenwerken.

BRIGHTNEWDAY:
Kennis is de kracht van Brightnewday. Daarom investeren wij vanuit onze eigen technologische roadmap in opleiding en kennisborging. Zo creëren wij een omgeving waarin mensen in hun kracht kunnen worden ingezet en waar ruimte is voor persoonlijke ontwikkeling.

JEVACO villabouw:
Bij Jevaco krijgt u een villa die technisch op topniveau staat. Met stijl als sleutel van elk detail. En waar u bij de bouw nul komma nul stress ervaart – behalve dan een gezond vleugje keuzestress. Voel u nu al thuis. Stap binnen in onze stressvrije en stijlvolle villawereld.

INDIEN INTERESSE CONTACTEER ONS KANTOOR!

Foto's

Prijsberekening


Neem contact op met ons kantoor.

Downloads


Geen downloads beschikbaar.

Locatie