Logo Van den Boer CONCEPT
Industrieel te huur
Te huur

16 huurkantoren Pelt

Fabrieksstraat, 3900 Pelt

UNIEKE LANDSCAPE KANTOREN TE HUUR

Het kantorencomplex vormt de laatste fase van het project Bedrijvencampus Pelt. Met 16 kantoren, verspreid over vier verdiepingen, kun je als huurder een kantoorruimte op maat samenstellen. De oppervlakte per kantoor bedraagt 75 à 90 m², maar is met gemak moduleerbaar naar 2 of 3 kantoren en zelfs een volledige verdieping.

Elke kantoorruimte is instapklaar en beschikt over een eigen keuken, twee toiletten, domotica,…. Met standaard vloerverwarming en geothermische diepteboringen zijn deze kantoren erg energiezuinig. In het complex zijn voldoende gemeenschappelijke parkeerplaatsen voorzien. Bij elk kantoor horen twee eigen parkeerplaatsen. Werknemers of bezoekers die met de fiets komen, kunnen rekenen op een ruime fietsenstalling in het gebouw.

Uniek aan het kantorencomplex van Bedrijvencampus Pelt is de virtuele receptie van het Leuvense softwarebedrijf Bringme. Deze innovatieve toepassing biedt medewerkers, koeriers en bezoekers een contactloos en dus veilig onthaal bij aankomst. Een virtuele receptionist scant elke medewerker en bezoeker en begeleidt hen doorheen het kantoorgebouw.

Nog een troef van dit moderne complex is het gebruik van digitale (lees: slimme) brievenbussen. Opnieuw een innovatieve toepassing die voor extra comfort en veiligheid zorgt!

Kantoren te huur vanaf €900,- /mnd excl. BTW.

De 1e huurders nemen hun intrek vanaf 1 oktober.

INDIEN INTERESSE CONTACTEER ONS KANTOOR

Impressies

Foto's

Prijsberekening


Neem contact op met ons kantoor.

Downloads


Geen downloads beschikbaar.

Locatie