Logo Van den Boer CONCEPT
Industrieel te huur
Te huur

Huurkantoren in de Fabriekstoren Pelt

Fabrieksstraat, 3900 Pelt

UNIEKE LANDSCAPE KANTOREN TE HUUR IN DE FABRIEKSTOREN

Dit kantorencomplex is de laatste fase van dit project Bedrijvencampus Pelt ( 71 eenheden ) en dit pand omhelst 12 kantoren ( elk met een apart huisnummer ). De bovenste 2 verdiepingen zijn ingedeeld naar 4 kantoren tussen 75 & 90 m² per verdieping. De onderste 2 verdiepingen zijn ingedeeld naar 2 kantoren tussen 155 & 176 m² per verdieping

Elke kantoorruimte is instapklaar en beschikt over een eigen keuken, twee toiletten, domotica,…. Met standaard vloerverwarming en geothermische diepteboringen zijn deze kantoren erg energiezuinig. In het complex zijn voldoende gemeenschappelijke parkeerplaatsen voorzien. Bij elk kantoor horen twee eigen parkeerplaatsen. Werknemers of bezoekers die met de fiets komen, kunnen rekenen op een ruime fietsenstalling in het gebouw.

Uniek aan het kantorencomplex van Bedrijvencampus Pelt is de virtuele receptie van het Leuvense softwarebedrijf Bringme. Deze innovatieve toepassing biedt medewerkers, koeriers en bezoekers een contactloos en dus veilig onthaal bij aankomst. Een virtuele receptionist scant elke medewerker en bezoeker en begeleidt hen doorheen het kantoorgebouw.

Nog een troef van dit moderne complex is het gebruik van digitale (lees: slimme) brievenbussen. Opnieuw een innovatieve toepassing die voor extra comfort en veiligheid zorgt!

Kantoren te huur vanaf €900,- /mnd excl. BTW.

Er hebben reeds 3 huurders hun intrek genomen in dit gebouw:

INGENIQS:
Ingeniqs is een mechatronica- en precisie engineeringsbedrijf dat projectmatige R&D diensten levert. Van concept tot realisatie zetten wij onze ervaring en state of the art faciliteiten in om hoogwaardige producten en diensten te leveren.

BAANBREKER:
Baanbreker zorgt voor een HR match met talenten die graag met de juiste bedrijven willen samenwerken.

BRIGHTNEWDAY:
Kennis is de kracht van Brightnewday. Daarom investeren wij vanuit onze eigen technologische roadmap in opleiding en kennisborging. Zo creëren wij een omgeving waarin mensen in hun kracht kunnen worden ingezet en waar ruimte is voor persoonlijke ontwikkeling.

INDIEN INTERESSE CONTACTEER ONS KANTOOR

Foto's

Prijsberekening


Neem contact op met ons kantoor.

Downloads


Geen downloads beschikbaar.

Locatie